Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... co vono dneska vlastně mezinárodním pravidlů neodporuje ?!,- bych to tak neškrábal,- co má říkat takovej borec z Afriky, kerýmu mutti nebyla schopná do půl roku přidělit kvartýr, nesehnala mu hoknu ve vědeckým ústavu,- ba ani to podělaný auto mu nekoupila,- .... to je aspoň frustraceV!

5 2
možnosti
Foto

Právě to, že není držitelem se policii u soudu prokázat nepodařilo. Tudíž se jí nepodařilo prokázat spáchání trestného činu.

1 16
možnosti

Me už taky chytli bez řidičáku a dostal isem pokutu. Ale teprve dnes se dozvídám od pana blogera, že isem se dopustil jakéhosi trestného činu podle jakési Vídeňské smlouvy. 8-o

6 0
možnosti
MT

No ani ne tak ten "uprchlík" ale pseudo-demokraticky soud ktery tak rozhodl.

0 0
možnosti
MN

Ecropské politické elity selhávají ať dílem vědomně, tak dílem hloupstí v závažnějších právních otázkách řešení střetu přistěhovalců s místním právem. Cizí právo řadí už teď na místní legislativní úpravu tím, že tolerují přistěhovalcům nerespektování práva v zemi, kam přichází. Jak se evrospké právo chce vypořádat s tím, když přijde muslim ze sfvé musliské vlasti se 4mi manželkami a jejich dětmi. V Evropě je snad bigamie zakázána, nebo ne? Jak evropské právo rodinné se vyrovná s právem šaríja upravující odlišně od evropského práva postavení a povinnsoti manželek, dětí, role mužů (i nezletilých synů)? Rozvody? Jak chce vůči muslimským zvykům a právu uplatnit rovnost pohlaví? To se bude politicky korektně přehlížet, že muslimové nerespektují právní systém v nových zemích? ALe ano, budeRv Proč muslimům Evropské politické špičky ustupují? Také by tolerovali např. přistěhovalcům Aborigincům, nebo amazonským Indiánům, aby po evropských městech běhali nazí, stříleli Evropany z jedovatých foukaček,....?

Proč evropské politické špičky chtějí zničit a zdecimovat národy, ze kterých sami vzešly?Rv;-€

9 0
možnosti
OP

Karmuji R^. Já těmhle excesům tleskám, protože se hodně uspíší nasranost obyčejných lidí, která je jedinou nadějí na změnu

17 0
možnosti

Jenže to obvykle vede k dost ošklivým situacím.

1 1
možnosti
IB

I29v58o 95B34o39u38š21e

28. 1. 2016 22:15

Vám uniklo, že šlo o to, že nebylo lze dokázat, že onen řidič není držitelem řidičského oprávnění. Kdybyste ten článek, jehož titulek citujete, přečetl celý, tak byste to pochopil. Zatím je nutno u soudu vinu dokázat, zaplať pámbu.

3 15
možnosti
Foto

No a nemá v prvé řadě ten uprchlík povinnost prokázat, že má řidičské oprávnění? Jako občané máme nejen práva, ale i povinnosti.

15 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS