Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Pokud si dáte práci tak v nařízení 561 najdete že řidič kamionu 45h pauzu němůže dělat od začátku ale do dnes se to tolerovalo. Řidič může spát v kamionu dle 561 pouze při denním a zkráceném týdenním odpočinku to je 24h pauza. Také s tím nesouhlasím a vadí mi že řidičům někdo bude určovat co mohou dělat ve svém volném čase.

0 0
možnosti

Tedy... ten závěr, to je hustý... lidská SVOBODA s kamionem nakládat... A co moje svoboda nebýt obtěžován hlukem, zápachem, zvýšenou nehodovostí, záborem prostoru (parkování, kde je napadne), tvorbou zácp v pátek odpoledne (kdy tak nutně musí kamiony jezdit, jak jim lobbisté z ČESMADu prosazují) i jindy a zvýšeným počtem děr na silnicích druhé a třetí třídy, které jsou prakticky z 90 % způsobeny těžkou nákladní dopravou, na kterou tyto silnice nejsou stavěny?

Kamiony na koleje!R^

2 7
možnosti
JN

Kamiony na kolej myslíte intermodální vlak Ro La? Nebo jak si to představujete? A kam to na ty koleje nacpete d otoho grafikonu? Tak omezíme osobní dopravu a dáme tam nákladní - jsem zvědav, co vám na to řeknou cestující. R^ Protože víc už tu kapacitu nenacpete. Nebo si přiznejme konečně že výtěžek z daně z minerálních olejů směřuje hádejte na co? ;-)

1 1
možnosti
RE

Jo, jo a hlavně, že furt dávaj dobrodružný dokumenty, jak se jezdí v Kanadě přes zamrzlé jezero nebo v Jižní Americe v horách, přitom je to daleko víc v pohodě, než jezdit normálně po Evropě...

1 0
možnosti
JR

J72a74r70a 68R62a87n98k

3. 1. 2016 21:37

To sice zni hezky, ale maji mnohem prisnejsi pravidla.....vse je na netu, kamarad Slovak ma svuj vlastni camion a spava v motelich, to vse se da odecist z dani:

http://adrivers.com/hoursOfService.php#.VomGGVmulmw

0 0
možnosti
MB

Přesně. Proč se teda ty kamiony vyrábí se spacim prostorem. To je tak když se uřednický šiml urve ze řetězu

7 1
možnosti
VV

Jen jestli ten zakon autor spravne interpretuje. Asi nikdo nebude mit nic proti kamionu na dalnicnim parkovisti.

Ovsem proti kamionum hlavne z te vychodni evropy kteri klidne zaparkuji na ulci ve vilove ctvrti a celou noc tam obyvatele rusi hluk topeni, je spravne zakrocit.

1 1
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1770x
Spisovatel, bubeník a podporovatel umění.

Pražský rodák, logistik, pivař a hokejový fanoušek.

Libertarián, který procestoval USA, Británii a Skandinávii.

Muví plynně anglicky, pokročile německy a švédsky.