Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A jak jste poznal, že jsou levičáci?

Jsou členy KSČM?

Jsou voliči KSČM?

Nebo si myslí že lhát a krást se nemá?

0 0
možnosti

Ne, nemám. Socani a komouši, kteří potřebují neustále trestat cizí úspěch a štědře rozdávat z cizí kapsy patří leda na psychiatrii.

0 0
možnosti

Ztratit přátele kvůli politice? V Čechách? To neznám. Jednak jste to vlastně vysvětlil, jednak možná proto, že politika je na našich srazech nepsaně tabu a když s ní někdo začne, tak je záhy přebit jiným tématem.

0 0
možnosti

Ano, dobré postřehy z jednání a chování lidí....ale těch, kteří se se svým politickým názorem v debatě neshodnou je hodně. A často to končí nepřátelstvím na leta, i na celý život.

1 0
možnosti

Dnes už jsou názvy levičák a pravičák širokým pojem než kdysi.

0 0
možnosti
Foto

A jak poznáte, že jsou o levičáci? Myslíte, že člověk se sociálním cítěním a ochotný pomáhat musí být levičák? :-)

1 1
možnosti

Však autor píše o názoru na veřejné finance. Levičáctví se nepozná podle sociálního cítění, ale podle toho, že levičák je přesvědčen, že s penězi, které vy vyděláte, on umí naložit lépe než vy. Proto je třeba vás vašich peněz zbavit v co největší míře, aniž byste toho levičáka popravil. Tzv. sociální smír často používaný levičáky je jen zaklínadlo, kterým toliko posouvá hranici své popravy.

0 0
možnosti

I89v63a94n64a 93L43a37n74c96e

31. 7. 2022 11:33

Nemám problém, určitě bych k tomuto tématu mohla přidat různé ukázky, kdy naše debata vyustila v problém. Ale to je jenom kvůli tomu, že někteří lidé, nechtějí slyšet jiný názor a pokud nekýváte stejným směrem, jako oni, tak je rozčilujete. Ale já s opačným názorem problém nemám, protože si tento názor neberu osobně, jsme pouze figurky na velké šachovnici...

2 0
možnosti
Foto

Jde o to, zda ta figurka sebou nechá postrkovat, nebo si tahy volí sama.

0 0
možnosti

Nemyslím si, že lidé postrádají empatii, nechtějí naslouchat a nejraději slyší sami sebe...vím, že tato skupina existuje a projevuje se to i v jistém měřítku v diskusi zde na Webu, ale v životě jsem narazil i na jinou grupu lidí, kteří vyslechli a odpověděli, resp. diskutovali i s mým zcela protichůdným názorem. Keep smilling jak pravil klasik: "ještě dobrý člověk žije" :-):-)R^

1 0
možnosti

Za život jsem poznal značnou masu lidí. Nikdy se neobjevil ten, který by programově chtěl zajišťovat zlo. Naopak, všechny sjednocuje myšlena DOBRA. Docela milé poznání - vše bude lepší, našlápnuto je! To se IHNED mění - po vyřčení vlastních představ ...

Typově rozumní, to skutečně realizují. Příklad kolegy, po r. 1989 založil funkční CK, (dodnes). To dobro skutečně uplatňuj. Vytvořením příležitostí, péčí o své zaměstnance. Další rovněž nelení. Kdysi na dotaz v práci. Proč má řidič MHD autobus v totálním nepořádku? Nemá čas. Musí běžet na schůzi odborové komise. Je v té stravovací. Chodím přece rovněž na obědy, bojuje tedy i o mne. K čemu přiblblé dotazy zaměstnavatele ... ?

Podobně kolega THP, z klasiko KSČ rodiny. Jako rodič neúspěšný. Děti potíže se zákonem, pochopitelně nezaměstnaní. Proč nejde řídit bus nechápu, (získal by i dotaci). Sedím na oslavách. Beseduji i s tímto synem. Proč nerobí a jaké má vlastně představy? Nosič dobra odpovídá - "Nemá to smyl, byl bych vykořistěn, podmínky jsou tvrdé. Ani konzumovat se tam nedá, každé ráno se dýchá! Svět je zlý. Nu, můj otec je komunista. A tak jsem tam vstoupil rovněž. Jde mi o spravedlnost a dobro" ... Všichni to myslí dobře ! ... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1770x
Spisovatel, bubeník a podporovatel umění.

Pražský rodák, logistik, pivař a hokejový fanoušek.

Libertarián, který procestoval USA, Británii a Skandinávii.

Muví plynně anglicky, pokročile německy a švédsky.