Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš článek jsem přečetla jedním dechem. Věřím, že minimálně stejně čtivá bude i vaše kniha. Držím pěsti, ať se líbí. :-)

0 0
možnosti
Foto

Tak jste v předprodeji hned pode mnou.:-) kdy vám to začne? Také 17.srpna?

Budeme si navzájem držet palce?;-D

0 0
možnosti

Dobrý den Šárko, budu Vám také držet palce. Jdu se podívat na Vaší ukázku. Bohužel admin můj blog stáhl, tak nevím, jestli uvidíte moji odpověď.

0 0
možnosti
Foto

No jo, učitelky byly velká výzva, aspoň před těmi 20+ lety. Pamatuju ještě na začátku střední, byla to snad jakási slohová olympiáda či co a téma bylo něco jako "přístroj, který má velký vliv na lidstvo" (je pro něj důležitý, pomohl mu apod.). Takže všichni se jali mastit cosi o medicínských věcech, no ale o čem napsal pan Jeřábek? O elektrické kytaře přece! (A to jsem tehdy hrál na bubny.) A přesto, že jsem byl češtinář a z hlediska gramatiky i slohu jsem už tehdy byl ve třídě nejlepší, neměl jsem samozřejmě šanci se s takovýmto "nevážným" přístupem k věci jakkoli umístit (ačkoli to žádné znevažování nebylo a přínos elektrické kytary je vlastně nemožno popsat nebo vyčíslit). Tohle bylo na milé paní učitelky zkrátka moc, na to nebyly připravené – a to už se psal konec devadesátek...

Každopádně hodně štěstí.

1 0
možnosti

Díky, pane Jeřábku, za povzbudivá slova.

Já také hraji na bicí a obdivuji každého, kdo umí na španělku, či elektriku. Uměl jsem donedávna D akord, což asi uznáte, je z mé strany ubohá znalost. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Přes koho vám poběží předprodej?

Držím palce, mě to čeká v srpnu.:-)

Ad slohové práce: učitelka několikrát četla mé slohovky před celou třídou, s gramatikou jsem problémy také neměla a přesto jsem měla na výzo trojky. Dodnes pořádně nevím, proč. Krom toho, že jsem odmítla číst Nerudu a Jiráska jako povinnou četbu, bo mě děsně nebavili.

1 0
možnosti

Taky držím palce Šárko :-)

2 0
možnosti

Dneska píše každý kdo se umí strefit do správného písmene na klávesnici.

Není problém knížku napsat, problém je knihu prodat, lépe řečeno ne problém, ale umění ji prodat.

Tak vám držím palce.

1 0
možnosti
Foto

Pokud nejste Karel Gott;-D. Kniha, vydaná po jeho smrti prý mizí pod rukama.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS